European Week of Regions and Cities 2019

Fjorårets EWRC ble rekordstor, med mer enn sju tusen deltakere. Årets arrangementet går av stabelen sjuende til  tiende oktober, og har fått tittelen «EWRC: Regions and cities, pillars of the EU’s future». I tillegg til de tre hovedtemaene, har årets EWRC følgende undertemaer: «et smartere Europa», «et mer sammenkoblet Europa» og «et mer sosialt integrert Europa».

European Week of Regions and Cities er et årlig arrangement hvor regioner og byer møtes for å demonstrere sin kapasitet til å skape vekst og arbeidsplasser, samt vise frem hvor viktig de lokale og regionale styringsnivåene er for godt styresett i Europa.

Les mer her.

Trøndelags Europakontor deltok på åpningsmøtet for årets EWRC.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen