Innvilget støtte til trøndersk bedrift

Å få innvilget støtte fra EU-programmet Horisont 2020 er en lang prosess. For å få støtte fra SMB-instrumentet, som er del av programmet, må man blant annet få godkjent prosjektet sitt av EIC. For å hjelpe norske bedrifter med å komme gjennom dette nåløyet, holder Innovasjon Norge generalprøver både i Norge og Brussel. Her får utvalgte bedrifter mulighet til å pitche prosjektene sine foran et ekspertpanel. Daglig leder av Trøndelags Europakontor, Heidi Fossland, ble spurt om å sitte i et slikt ekspertpanel i februar tidligere i år. Nå har det blitt annonsert at de to bedriftene som pitchet sine prosjekter for dette ekspertpanelet vil få innvilget støtte. Generalprøven var en suksess!

De to bedriftene vil motta hele 28 millioner i støtte. Støtten er ment å hjelpe bedriftene med å lansere sine løsninger i det globale markedet, samt skalere og vokse internasjonalt. Mer om de to norske bedriftene og deres prosjekter finner du på Innovasjon Norges sider her.

Ekspertpanelet og Planktonic klare for generalprøve i Brussel. Foto: Trøndelags Europakontor

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen