En grønn avtale også for Trøndelag

Med programerklæringen ‘A European Green Deal’ ønsker den nye Europakommisjonen å ta tak i det grønne skiftes økonomiske rammer. EU tar nå sikte på å redusere finansiell risiko for aktører som ønsker å utvikle og investere i klimavennlige løsninger, kompensere dem som bærer de sosiale kostnadene ved den grønne omstillingen og videreutvikle et indre marked som stimulerer europeere til å velge bærekraftige produkter og tjenester. 

Kronikken ble publisert i Adressa 11. desember

-Sparebank 1 SMN vil fremover stille spørsmål ved hvordan trøndersk næringsliv mer offensivt kan delta i det grønne skiftet, understreker Helland i kronikken. Trøndelags Europakontor vil bidra i dette arbeidet og koble sine medlemmer til økt samhandling med Europa. Dette med sikte på at Trøndelag aktivt skal kunne ta del i mulighetene i vårt største marked.

Kronikken ble publisert i Adresseavisen onsdag 11.  desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen