Trøndelag i møte med Europa – Europadagene 2020 i Trondheim og på Steinkjer

Søker du ny kunnskap for innovasjon i din organisasjon eller bedrift? Ønsker du å utvikle et tettere nettverk med ulike organisasjoner, bedrifter eller aktører i Europa? Er du nysgjerrig på hva den europeiske grønne avtalen innebærer? Ønsker du mer innsikt i hva EU og EØS-avtalen er og hva det betyr for oss? Er svaret ja på noe av dette, bør du se nærmere på programmet til Europadagene i Trøndelag.

I underkant av tyve ulike arrangementer i Trondheim og på Steinkjer vil gi trøndere innsikt i en rekke av EUs kunnskaps- og innovasjonsprogrammer, deriblant verdens største forsknings- og innovasjonsprogram Horisont Europa, Kreativt Europa for kulturell og kreativ sektor, EØS-midlene for bilateralt samarbeid med offentlig sektor, næringsliv, kulturaktører og forskningsmiljøer og Erasmus+ Sports for idrettslag og frivillig sektor. I tillegg vil sentrale temaer for utvikling i Europa, som for eksempel hvordan involvere innbyggere tettere i politikkutforming og samfunnsutvikling, årsaker til at Europa står overfor demokratiutfordringer og EUs nye grønne avtale, belyses og debatteres. Europadagene varmes opp med et kræsjkurs i EU og EØS-avtalen. 

Europadagene koordineres av Trøndelags Europakontor og EUs delegasjon til Norge, og blir arrangert i samarbeid med Trøndelags Fylkeskommune, Nord Universitet, NIBIO, SINTEF, Trondheim kommune, Verdal kommune, Levanger kommune, Inn-Trøndelagsregionen, SpareBank 1 SMN, DNB, TrønderEnergi, Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Steinkjer Næringsforum, NHO Brussel, Kulturrådet, Norges forskningsråd, Diku, Bufdir og Innovasjon Norge. 

Grip mulighetene når Europa kommer til Trøndelag! Utforsk programmet på europadagene.no, og meld deg på her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen