Fremtidig statsviter på plass som ny praktikant fra høsten

Hanna er masterstudent i statsvitenskap ved NTNU, med spesialisering innen offentlig politikk og administrasjon. Det er spesielt Trøndelags Europakontors funksjon som kompetansepartner mellom regionale aktører og EU som i stor grad fanget hennes interesse. – Fra tidligere av har jeg lite internasjonal erfaring, og ser derfor frem til en høst i storbyen Brussel, sier Hanna engasjert. Videre mener hun at det er spesielt spennende å få innblikk i hvordan et europeisk samarbeid påvirker trøndersk næringsliv og innovasjon. Gjennom studier har hun tilegnet seg mye teoretisk kunnskap om samhandling i Europa, og det skal nå bli fint å endelig få litt praktisk erfaring. 

Foto: Hanna Seglem Tangen.

– Med tanke på situasjonen Europa befinner seg i nå, har jeg tro på at det er mulig å få ekstra verdifull arbeidserfaring i en periode som stiller høye krav til omstilling, sier Hanna spent. – Dessuten ser jeg muligheten til å utvikle mer kunnskap om forholdet mellom unionen og Norge, slik at jeg kan få god inspirasjon til masteroppgave neste vår, legger hun til. 

Fra sommeren regner Trøndelags Europakontor med å være operative fra kontoret i Brussel. Vi kan nesten ikke vente på at vi alle er samlet i Brussel igjen, og til å ønske en ny praktikant velkommen. Samtidig vil vi ta med oss erfaringer fra vår hjemmekontortilværelse og spesielt det hoppet vi har gjort inn i en ny digital verden. Den digitale seminarformen med vårens webinarserie og digitale møter vil også bli en del av vår nye virkelighet, når vi fremover planlegger høst i Brussel med nye, kompetente kolleger rundt bordet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen