Trøndelags Europakontor inviterer til digital workshop under European Week of Regions and Cities

I samarbeid med den franske regionen Caen-la-Mer, polske Warmia-Mazury og Vest-Norges Brusselkontor inviterer Trøndelags Europakontor til virtuell workshop under årets By og regions uke. Vi skal se nærmere på hvordan byer og regioner kan implementere og forholde seg til EUs Grønne giv.

Det virtuelle seminaret finner sted tirsdag 20.oktober med Trøndelags Fylkeskommunes klimakoordinator og Mari Roald Bern, klimakoordinator i Trøndelags Fylkeskommune er som én av paneldeltakerne. Arrangementet er nå åpnet for påmelding. 

Workshopen vil bringe regionale interessenter og EU representer sammen for å diskutere utfordringer og løsninger på hvordan oppnå en grønnere fremtid i lys av EUs grønne giv og EUs budsjett for 2021-2027. Målet er å skape en interaktiv debatt hvor publikum deltar og i samarbeid komme frem til gode løsninger. 

Workshopen vil ledes av Andrzej Tomasz Celiński, Policy assistant to the Chief Spokesperson, European Commission.

Paneldeltakere:

Nicolas Joyau, Deputy-Mayor for urban planning and housing i Caen. 

Grzegorz Radziejewski, Policy Analyst, Economic Analysis, European Commission.

Registrer deg på workshopen: How can regions and cities deliver the European Green Deal?

Seminaret er en del av programmet til den EU arrangerte By og Regionsuken (European Week of Regions and Cities/EWRC). Arrangementet vil i år foregå hel-digitalt og programmet er spredt utover tre uker. EWCR har lagt opp et program med over 500 forskjellige arrangementer og dekker relevant temaer som blant annet Innbyggerinvolvering, europeisk samarbeid og det grønne europeiske skiftet.

Besøk nettsiden deres for informasjon om årets program og for registrering til arrangementene du finner interessant. 

Lenke for informasjon og påmelding finner du her

Påmelding er åpent mellom 27. august og 27. september 2020.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen