Takk for Europadagene 2020!

I november kom Europa til Trøndelag gjennom de digitale Europadagene 2020. Trøndelags Europakontor ønsker å takke innledere, samarbeidspartnere og publikum for en fantastisk uke.

Gjennom foredrag, verksted, dialog og idéutveksling har vi blitt enda klokere på Norges forhold til Europa, hvordan Europa påvirker Trøndelag, og hva vi kan gjøre for å være i forkant av den grønne utviklingen.

Vi har fått innsikt i hvordan Trøndelag kan øke sin innovasjonskraft gjennom EUs nye rammeprogram for forskning og innovasjon, Horisont Europa. Vil har også lært om mulighetene for europeisk samarbeid gjennom Erasmus+ og EØS-midlene. 

Innledere har videre delt kunnskap og refleksjoner om sirkulær tenkning i byggebransjen og om bioøkonomisatsingen i Trøndelag. Vi har fått gode eksempler på hvordan man kan lykkes både i offentlig sektor og i næringslivet.

Vi håper du har blitt inspirert og at du har fått økt kunnskap om hvordan du og din organisasjon kan ta del i samskaping med Europa!

Gikk du glipp av et spennende arrangement, eller ønsker du å oppleve Europadagene på nytt? Opptak fra alle webinarene våre er tilgjengelig på nett, og du kan se samtlige her.

Vi sees igjen neste år! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen