Ny praktikant fra Levanger på plass!

Egil Swan Heistad kommer til kontoret som vår nye praktikant, og studerer Europastudier med statsvitenskap ved NTNU i Trondheim. Med sterke bånd til Trøndelag som region ønsker han å bidra til kontorets virksomhet, samt lære mer om hvordan Trøndelags Europakontor jobber med EU og dens virksomheter for å fremme trønderske interesser.

– Gjennom Europastudier har jeg opparbeidet meg en interesse for både politiske og økonomiske drivkrefter i Europa, og jeg gleder meg masse til å begynne på kontoret.

Foto: foto.samfundet.no

Selv om oppstarten til Egil har vært preget av hjemmekontor, ser han frem til å jobbe og bo i Brussel i løpet av våren. – Brussel må jo regnes som Europas politiske hjerte, sier han ivrig, og forteller at han forhåpentligvis kan komme tilbake til byen en dag etter å ha fullført studiet, selv om han kjenner en stor tilknytning til Trøndelag og spesielt hjembyen Levanger. Det arbeidet Trøndelags Europakontor utøver er en stor motivator for levangsbyggen til å lære og utvikle seg. 

Etter å ha skrevet ferdig bachelor til sommeren ser Egil frem mot at han kan ta med seg erfaringer fra Europakontoret, når han begynner på masterstudiet. Resten av teamet ønsker han hjertelig velkommen som vår nye praktikant våren 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen