Påmelding har åpnet for vårens digitale Lynkurs: EU og EØS på 1 – 2 – 3!

Hva gjør vi med EØS avtalen og hvordan jobber regionkontorene opp mot EU?

Dette ønsker vi å svare på. I samarbeid med KS og de andre regionskontorene i Norge kommer Lynkurs: EU og EØS på 1-2-3, til en zoom-klient nær deg. Her vil vi gi deltagere en innføring i EU-systemet, men også se spesielt på EUS grønne giv og den stadig økende digitaliseringen av samfunnet. Kurset vil, som i høst, være hel-digitalt. Det vil gå over 3 dager med varighet på 1 time hver dag:

  • 7. april 11:00 – 12:00
  • 8. april 11:00 – 12:00
  • 9. april 11:00 – 12:00

Meld deg på her.

Ved registrering melder du deg automatisk på alle kursdelene, og du vil automatisk motta lenke i forkant av hver økt. Deltakelse på alle kursdatoene er ikke obligatorisk, men det anbefales for å få et helhetlig innblikk i EU/ EØS.

Du kan se tidligere webinarer og foredrag vi har holdt her, for å få en smakebit av det innholdet vi vil tilby.

Programmet vil bli delt fortløpende. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen