Ny Europarådgiver på plass

Håvard Tangvik er ny Europarådgiver ved Trøndelags Europakontor. Håvard kommer fra Trondheim og har nylig flyttet til Gent sammen med sin belgiske familie. 

Foto: privat

Kontoret har en viktig funksjon, jobber med spennende tema og har et bredt nedslagsfelt. Det å jobbe med mellomromskompetanse hvor en aktivt jobber med å styrke medlemmers strategiske fortrinn ved å kjenne deres satsninger, og se disse i sammenheng med EUs relevante strategier og programmer, er veldig motiverende. 

Håvard har de siste to årene jobbet med lederutvelgelse og styrerekruttering i selskapet Visindi. Der har han bistått trønderske selskaper og organisasjoner med å gjøre kloke ledervalg. Før dette har Håvard over 5 års erfaring i ulike roller fra NTNU hvor han bl.a. har jobbet med internasjonale konferanser, rekruttering og onboarding. Han har bred erfaring fra prosjektledelse og var administrasjonsleder ved Kavli Instituttet, ledet av de anerkjente Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser. I tillegg har Håvard erfaring fra CISV, en frivillig barne- og ungdomsorganisasjon hvor han har hatt verv og roller både lokalt og nasjonalt. Håvard har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole (nå NTNU) med fordypning i samfunnsøkonomi og Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI. 

Vi ønsker Håvard hjertelig velkommen til kontoret og ser frem til å jobbe med en så kompetanserik kollega.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen