Ny leder for Trøndelags Europakontor

Håvard Tangvik er ansatt som ny daglig leder ved Trøndelags Europakontor i Brussel.

–  Håvard har erfaring fra å jobbe med internasjonale miljøer, og evner å sette seg inn i medlemmenes behov. Det gir oss et sterkt utgangspunkt for å utvikle Trøndelags Europakontor som et verktøy for å koble trønderske interesser med aktuelle miljø i Europa, sier Kirsten Indgjerd Værdal, styreleder i Trøndelags Europakontor og fylkesdirektør for plan og næring. 

Håvard har vært tilknyttet Trøndelags Europakontor som rådgiver siden mars 2021. Han har også bakgrunn fra blant annet rekrutteringsselskapet Visindi, NTNU Energy Transition og Kavli Instituttet. Håvard har vokst opp i Trøndelag, og er bosatt med sin familie i Belgia.

– Trøndelags Europakontor spiller en nøkkelrolle i å styrke internasjonaliseringen av trøndersk nærings- og samfunnsliv.  Jeg gleder meg veldig til å gå inn i rollen, og ser fram til å bidra til verdiskaping og innovasjon for våre medlemmer og region sammen med dyktige kollegaer, sier Håvard Tangvik. 

Trøndelags Europakontor er en medlemsforening for offentlig sektor, forskningsinstitusjoner, universitet og  næringsliv i Trøndelag og som jobber for å fremme medlemmenes interesser i en europeisk sammenheng. Foreningen bygger relasjoner og nettverk, vi formidler muligheter og mobiliserer våre medlemmer til å ta del i europeisk samarbeid og samskaping. Gjennom vår aktivitet skal vi gi våre medlemmer strategiske fortrinn og innovasjonskraft. Trøndelags Europakontor er ett av seks norske regionkontor i Brussel.

Håvard Tangvik startet som daglig leder ved Trøndelags Europakontor 15. august 2021. 

Håvard Tangvik er på plass som ny daglig leder ved Trøndelags Europakontor i Brussel. Foto: Trøndelags Europakontor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen