Dagsseminar i Trøndelag om EUs utdanningsprogrammer for barn og unge

Statsforvalteren i Trøndelag, KS, Trøndelag fylkeskommune og Trøndelags Europakontor i samarbeid med HKdir, har gleden av å invitere til informasjons- og søknadsseminar om EUs utdanningsprogrammer for ungdom, barnehage, grunnskole og videregående skole.

Tid: 10. januar kl. 09.30 til 15.00 – registrering, kaffe og rundstykke fra kl. 09.00
Sted: Kimen Kulturhus, Stjørdal
Påmeldingsfrist: 20 desember.

Mange har allerede lang internasjonal erfaring fra vellykkede prosjekter med partnere i Europa, mens andre ligger i startgropa. I løpet av denne dagen får du en kort oversikt over eksisterende utdanningsprogrammer i EU for ungdom, oppvekst og grunnopplæring; Erasmus+, Erasmusplusungdom, Nordplus, EØS, eTwinning med flere. Eksempler på prosjekter vil også bli presentert.  Siste del av dagen har vi satt av til råd og tips og bistand til søknadsskriving.

Det blir mulighet til å stille spørsmål, dele erfaringer, lære og forhåpentligvis inspirere hverandre.

Mer informasjon, foreløpig program og påmelding finner du her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen