« Tilbake til kalender

Europeisk prosjekt- og partnersøkskonferanse på helse i Horisont 2020

Jobber du med helseprosjekter og er interessert i EU-finansiering? Da anbefaler vi deg å delta på dette arrangementet. Du vil få informasjon om kommende helseutlysninger, mulighet til å presentere prosjektideen din og finne fremtidige samarbeidspartnere.

Arrangementet er et samarbeid mellom Forskningsrådet, Health NCP NET 2.0 (HNN 2.0) og Innovasjon Norge. Horisont 2020 handler både om å løse viktige samfunns-utfordringer og å bringe nye idéer til marked og bruk. Tett kontakt og felles løft fra forskningsmiljøer, næringsliv og offentlig sektor er viktig for å få til dette.

Hvorfor delta?

• Få all informasjonen du trenger om de kommende helseutlysningene i Horisont 2020, Health, Demographic Change and Wellbeing (SC1), for 2019.
• Presenter prosjektidéen din, din kunnskap og kompetanse, til et internasjonalt publikum og bli kjent med andres idéer.
• Utvid nettverket ditt, kom i kontakt med fremtidige samarbeidspartnere fra Norge og Europa.

Tema for 2019 utlysningene: Piloter for implementering av persontilpasset medisin i helsetjenesten, og for integrert omsorg for eldre. Ny design av persontilpassede kliniske studier, og persontilpasset behandling av infeksjoner. Next generation-sekvensering, regenerativ medisin, forstå co- og multimorbiditet, screening-strategier, influensavaksine, kombinasjonsterapier, mental helse på arbeidsplassen, og mor/barn helse. IKT-løsninger for helsetjenesten, bedre helse og aldring, og også «Big Data» for kreftoverlevelse og infeksjoner. De fullstendige utlysningene finner du her.

Målgruppe: Forskningsinstitusjoner, bedrifter, NGOer, pasientorganisasjoner, det offentlige. Alle aktører som ønsker å være partner i/eller som planlegger å søke om Horisont 2020-prosjekter.

Høydepunkt:

  • Statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Rebekka Borsch, åpner konferansen.
  • Amalia Vlad, Scientific and Policy Officer, DG RTD, Europakommisjonen, presenterer de nyeste helseforsknings- og innovasjonsmuligheter for 2019 i SC1 i Horisont 2020
  • Deltagernes egen sesjon – god tid til å presentere din kompetanse og prosjektidé.
  • Stor internasjonal deltagelse.
  • God tid til myldring og nettverksbygging, delta på uformell mottagelse.
  • Interessante stands fra virkemiddelapparat; de gode hjelperne er tilstede.
  • Utvidet tid til 1:1 møter – booket på forhånd, eller avtalt underveis.

Påmelding og mer informasjon i denne lenken.

Kartvisning

Om denne hendelsen

Norges forskningsråd, Drammensveien 288, Lysaker