« Tilbake til kalender

Trøndelag i møte med Europa – et frokostseminar om Erasmus+

Hvordan kan vi få flere aktører til å benytte seg av Erasmus+? Hvilken betydning vil den nye utgaven av programmet få for trøndersk deltakelse? Hvilke erfaringer med programmet har man i Trøndelag? Dette er spørsmål som vil adresseres under frokostseminaret «Trøndelag i møte med Europa».

Trøndelags Europakontor har gleden av å invitere til et frokostseminar om kommende programperiode av Erasmus+ den 7. mai i Trondheim. Seminaret åpnes av EUs ambassadør til Norge, Thierry Bechet, og daglig leder ved Trøndelags Europakontor, Heidi Fossland.

For å kunne utnytte det nye Erasmus+ programmet maksimalt må Trøndelag begynne å forberede seg allerede nå. Trøndelag har vært gode på å ta i bruk inneværende program og å hente ut midler fra dette, men det gjenstår fortsatt et betydelig og uutnyttet potensial. Vi inviterer derfor til et seminar som presenterer den nye utgaven av programmet og trønderske aktørers erfaringer med Erasmus+ så langt, som også åpner opp for at man kan diskutere og stille spørsmål til eksperter på feltet. Dette vil du ikke gå glipp av!

Følg denne lenken for påmelding: https://bit.ly/2HATZbu

Mer informasjon og fullstendig program kommer.

Frokostseminaret er et arrangement under Europadagene i Trondheim 7.-10. mai 2019.

Kartvisning

Om denne hendelsen

SpareBank 1 SMN, Søndre gate 4, 7011 Trondheim
Trøndelag
Ungdom
Utdanning