Trøndelagskontorets første baby er født

Trøndelags Europakontor har som målsetting å bidra til vekst i Trøndelag. Nå viser det seg at kontoret også har hatt en viss innvirkning på befolkningsveksten!

I april ble nemlig tidligere traineer ved kontoret, Oda Renate Nødtvedt og Rasmus Eiternes Guldvik, foreldre til en liten gutt.

─ Vi har det veldig bra og gleder oss over å bli bedre kjent med den lille for hver dag som går. Gutten har god appetitt og er frisk og fornøyd, forteller de nybakte foreldrene.

 

Oda og Rasmus på trilletur

Den nye verdensborgeren, som ikke har fått navn riktig ennå, ble født 5. april. Han veide 3020 gram og målte 33,5 cm fra hode til sete.

Kjærligheten begynte å blomstre for Oda og Rasmus da de begge arbeidet som trainee-er ved kontoret høsten 2012. Rasmus var på kontoret fra januar til desember 2012 og Oda fra september 2012 til juni 2013.

Etter oppholdet i Brussel flyttet de til Oslo, hvor Rasmus fikk jobb som rådgiver i NHO og Oda som beredskapsrådgiver i Falck Nutec.

Den nye verdensborgeren

De to trønderne, som begge er fra Trondheim, er fremdeles bosatt i Oslo. Rasmus er nå seniorrådgiver i NHO og arbeider med arbeidslivspolitikk, mens Oda er kommunikasjonsrådgiver med fokus på krisekommunikasjon i Burson-Marsteller.

For begge har oppholdet i Brussel vært viktig for deres videre karriereløp.

─ Ikke bare fant vi kjærligheten i Brussel, vi fikk også med en oss en god dose faglig påfyll og kompetanse med i bagasjen.