Tid for å tenke nytt!

Vi preges av koronaviruset (Covid-19). Vi sitter ikke samlet ved Trøndelags Europakontor i Avenue Palmerston 3 i Brussel ettersom bygget ble stengt sist uke, og virusutbruddet har satt en stopper for mange planer, møter og arrangementer som skulle vært avholdt i tiden fremover – deriblant Europadagene 2020 i Trøndelag. Covid-19 setter derimot ikke en stopper for aktivitetsnivået hos Trøndelags Europakontor, men er heller en pådriver for å få oss til å tenke nytt rundt samarbeidsmuligheter! Som et gammelt ordtak sier; “nød lærer naken kvinne å spinne”. Ifølge blant annet BI-professoren Henrich R. Greve gjør kriser og motgang oss mer innovative. – Vi ser ikke på Covid-19 som en barriere for vårt arbeid ved Trøndelags Europakontor, vi får bare tenke nytt! sier daglig leder, Heidi Fossland. 

Nå planlegger vi arrangementer med enda større kvalitet til høsten, og vi utforsker nye kommunikasjonsplattformer. Frem til at nye kommunikasjonsplattformer står klare for uttesting av oss, gjennomfører vi en rekke videkonferansemøter både internt og eksternt. Ikke nøl med å ta kontakt! Har du gode ideer til hvordan vi kan ta i bruk ny teknologi eller nye kommunikasjonsformer fremover, så hører vi gjerne fra deg. 

Vi følger selvsagt retningslinjene som er gitt av folkehelseinstituttet, og vi sender varme tanker om at alle holder seg trygge og friske i denne tiden. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen