Trøndelags Europakontor ønsker Kaja Elisabeth Dypvik velkommen som ny Europarådgiver

Kaja Elisabeth Dypvik er ny europarådgiver ved Trøndelags Europakontor. Hun kommer fra Steinkjer og har de siste to årene bodd og arbeidet i Luxembourg.

Kaja har en master i statsvitenskap og en bachelor i offentlig politikk og administrasjon fra Universitet i Oslo. Hun har flere utenlandsopphold bak seg i England, Frankrike og Luxembourg. Hun har god innsikt i offentlig politikk og administrasjon fra tiden i Arbeids- og sosialdepartementet og i EU/EØS-institusjonene fra trainee-oppholdet i EFTA-sekretariatets statistikkontor. I tillegg har hun vært studentpraktikant ved den norske ambassaden i London og jobbet i DNB Luxembourg.

– Jeg gleder meg til å følge utviklingen i EU/EØS-spørsmål som er relevante for trøndersk nærings- og samfunnsliv, og til å være en del av et kontor som kobler og formidler trøndersk kompetanse og den europeiske kunnskapsbyggingen, sier den utflytta steinkjerbyggen entusiastisk.

Vi ønsker Kaja velkommen til kontoret!

Kaja Elisabeth Dypvik er på plass ved Trøndelags Europakontor i Brussel som ny Europarådgiver.
Foto: Hanna Huglen Revheim.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen