Ny Trainee ved Europakontoret

I begynnelsen av september flyttet Hilde Myrvold hit til Brussel for å være trainee ved Trøndelags Europakontor. Stillingen hennes er et to-årig initiativ fra Namdal Regionråd, og gir Hilde muligheten til å jobbe ett år i Brussel, før hun tar med seg erfaringer og nettverk tilbake til Namdalen ved iNam.

Namsskogingen har de siste fem årene studert ved NTNU i Trondheim. Med en master i Europastudier kommer Hilde til å bidra med relevant og oppdatert fagkunnskap til Trøndelags Europakontor. I tillegg har hun med seg de lokale perspektivene fra studiene i Trondheim og næringslivet i Trøndelag, som gjør at hun er godt rustet for arbeidshverdagen i Brussel.

  • Jeg ser frem til å kunne bruke det jeg har lært under studiet ut i den virkelige verden. Det er mye som skjer hele tiden i Brussel, og jeg gleder meg til å være med på laget som kobler Trøndelag med Europa. Jeg håper jeg kan være en nyttig ressurs både for kontoret i Brussel, og for de som sitter hjemme i Norge.

Hilde har tidligere vært praktikant hos Id-Norway i Trondheim og Ocean GeoLoop i Verdal, og mener erfaringene fra privat næringsliv vil være til nytte når hun nå skal koble Namdalen nærmere EU.

  • Næringslivet i Trøndelag er svært variert, så det blir spennende å se hvordan Trøndelag kobles opp mot det som skjer i EU. Ikke minst, hvordan det som foregår i Brussel er relevant for samfunn og næringsliv i Trøndelag.

Vi ønsker Hilde velkommen til kontoret!

Foto: Kaja Elisabeth Dypvik

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen