Forskningsrådet inviterer til digital kafé for klynge 5 i Horisont Europa: klima, energi og mobilitet

14. desember klokken 09.00-09.50 inviterer Forskningsrådet til digital kafé for klynge 5 i Horisont Europa, der temaet er klima, energi og mobilitet.

Påmeldingsfrist er 13. desember klokken 08.00. Du kan melde deg på her!

Målgruppen er forskere, EU-rådgivere og andre som er interesserte i Horisont Europa. 

Illustraskjonsbilde med byging med grafitti der det står the future is europe

Bilde: Forskningsrådet

Om arrangementet:

Driveren for klynge 5: klima, energi og mobilitet, er å akselerere den grønne og digitale omstillingen, og tilhørende transformasjonen av økonomi, industri og samfunn for å oppnå klimanøytralitet i Europa innen 2050.

Klynge 5 i Horisont Europa har oppdraget å skape muligheter og løsninger for denne transformasjonen. Aktivitetene i klynge 5 skal bidra til kunnskap for å bedre forstå årsakene, utviklingen, risikoene, virkningene og mulighetene. De skal også bidra ved å gjøre energi- og transportsektorene mer klima- og miljøvennlige, mer effektive og konkurransedyktige, smartere, tryggere og mer robuste.

Forskningsrådet ønsker alle aktører som er interesserte i å utarbeide prosjektforslag til denne klyngen velkommen. Andre personer som bare er nysgjerrige på mulighetene i klynge 5 er også velkomne.

Det vil være spesielt fokus på prosjektforslag som skal sendes inn rettet mot Horisont Europa klynge 5.

Forskningsrådet inviterer personer som allerede deltar i EU-prosjekter og som evaluatorer til å dele erfaringene sine.

Forskningsrådet ønsker en uformell dialog og har derfor ingen dagsorden. Formålet er å skape en arena der deltakerne er villige til å dele spørsmål, utfordringer, idéer og diskutere de i fellesskap. Innholdet i denne åpne kafeen er dermed drevet av deltakerne.

Kilde: Forskningsrådet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Spennende nyheter rett i innboksen